skip to Main Content

Je paard op blote voeten (barefoot) door het leven laten gaan is tegenwoordig helemaal niet zo gek meer. Hoefschoenen zijn een realistisch alternatief voor hoefijzers. Het gebruik van hoefschoenen neemt gelukkig ook toe. Er zijn veel verschillende merken verkrijgbaar op de markt. Hoefzorg is official dealer van Explora Horse Boots en EasyCare Inc.

Waarom deze merken? Niet alle hoefschoenen zijn geschikt voor bepaalde hoefvormen, hoefproblemen of zijn simpelweg niet gebruikersvriendelijk.

EasyCare Inc. biedt een breed scala hoefschoenen aan; zowel therapeutisch als voor competitief of recreatief gebruik. Explora Horse Boots zijn ideale, lichtgewicht all terrain hoefschoenen speciaal gemaakt voor barefoot paarden die barefoot bekapt worden.

Bekijk onze shop!

Wanneer je paard te maken heeft met bijvoorbeeld hoefkatrolproblemen, hoefbevangenheid, hoefzweren, stress (van bijvoorbeeld het reizen/vervoeren), herstel/revalidatie, het stallen op een harde ondergrond, chronische kreupelheid, peesproblemen of hoefproblemen in het algemeen dan ben je bij Hoefzorg aan het juiste adres.
Ik adviseer en help je hier graag mee verder om je paard zo comfortabel mogelijk te laten lopen.
Hoefzorg adviseert uiteraard ook in hoefschoenen wanneer je paard geen problemen heeft.
Ben je simpelweg op zoek naar een hoefschoen die voldoet om in te rijden, of het nou recreatief is of voor endurance, is? Alles kan! Ik heb pasmodellen van Explora Horse Boots en de Easycare Fit Kit.

Let op: Wanneer je paard hoefschoenen draagt, is het van belang dat er een bekapcyclus van maximaal 6 weken wordt aangehouden!

Wil je meer informatie over welke hoefschoen voor jouw paard het beste is?

Maak een afspraak voor een consult.

Back To Top