skip to Main Content

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken?
Vul dan het contactformulier zo volledig mogelijk in. Vanwege de toenemende drukte en de stijgende brandstofkosten, kan ik helaas niet iedereen meer aannemen.
Vanwege mijn werk ben ik niet altijd heel makkelijk telefonisch te bereiken, echter doe ik mijn uiterste best om z.s.m. terug te bellen, te appen of te mailen.

Verder vind ik het van belang dat er eerlijke en volledige informatie wordt verstrekt omtrent de staat van de gezondheid van het paard en van de hoeven en of deze gedragsproblemen heeft. Ik sta niet graag voor verrassingen, daarnaast moet ik rekening houden met de tijd en anderen die die dag gepland staan.

Afspraken kunnen uiteraard altijd geannuleerd worden. Dit kan tot 24 uur van tevoren kosteloos. Wanneer er binnen de 24 uur wordt afgezegd, ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Als laatste:
Ik geef géén les en/of instructies in het bekappen. Verder verleen ik geen hulp en ik deel geen kennis aan (paarden)eigenaren die zelf bekappen.

N.B. Jammer genoeg ben ik genoodzaakt een tijdelijke klantenstop in te voeren (buiten Noord-Holland).
Om mijn huidige klanten tijdig te kunnen helpen en de nodige zorg te kunnen bieden, heb ik helaas momenteel geen ruimte om nieuwe klanten aan te nemen. 

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer *

  Locatie *

  Het ras van je paard *

  IJzers of bekapt? *

  Volg ook de Ezelbekapper!

  Hoefzorg.nl

  Klipperkade 4
  2022 GB, Haarlem

  Kvk.nr: 66054060

  Openingstijden:
  maandag t/m vrijdag
  10.00 uur -17.00 uur

  zaterdag, zondag en feestdagen:
  gesloten

  Back To Top